Tragisk: 29-årig mand overlevede ikke sine kvæstelser

GRÆSTED: En 29-årig mand fra Gilleleje-området blev i første omgang meldt udenfor livsfare efter et voldsomt uheld på Ny Mårumvej, torsdag d. 3. oktober. Tirsdag morgen afgik han ved døden på Rigshospitalet.

Det var et pludseligt hjertestop som udløste ulykken, hvor den 29-årige mand var fører af en personbil der grundet hans tilstand endte ovre i modkørende vognbane, og kolliderede frontalt med en mindre varebil, ført af en 46-årig mand fra Haslev.

På uheldsstedet gjorde civile og en Falckredder en stor indsats for at redde den 29-årige mand, ligesom redningspersonalet på stedet fortsatte genoplivningen i lang tid.

Den 29-årige mand blev fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han ifølge Nordsjællands Politi var udenfor livsfare torsdag aften.

Ulykkeligvis viste den gode melding sig ikke at holde stik, trods lægernes indsats vågnede den 29-årige mand ikke fra sin kunstige koma og afgik ved døden, tirsdag morgen.

Nordsjællands Politi har bekræftet det tragiske dødsfald overfor Netavisen Gribskov, tirsdag formiddag. Ifølge Netavisen Gribskovs oplysninger efterlader den afdøde 29-årige mand sig sin hustru og to små børn.

Skriv din kommentar her: