Tre unge mænd stoppet: Kørte i ‘lånt’ bil uden kørekort

(Tekst / Arkivfoto: Allan Andersen)

(Arkivfoto: Allan Andersen)

GRÆSTED: Natten til fredag klappede fælden for tre unge mænd i en bil, de blev stoppet på Holtvej af en patruljevogn og havde hverken kørekort eller en god forklaring på deres ærinde.

Natten til fredag kl. 01.40 blev tre mænd, en 26-årig mand fra Humlebæk, en 21-årig mand med ukendt adresse samt en 20-årig mand fra København, standset rutinemæssigt i en bil på Holtvej.

Betjentene bemærkede at der lugtede umiskendeligt af hash i bilen, og derfor blev der foretaget en narkometertest på bilens fører, den 20-årige mand fra København. Han dumpede med et brag idet narkometeret viste at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel på stedet, men kørekortet kommer ikke i fare idet han i forvejen var frakendt kørekortet, og han blev derfor udstyret med en sigtelse for kørsel uden førerret.

Patruljen endte med at konfiskere nøglerne til bilen idet ingen af de tre mænd ejede bilen, og ingen af dem kunne komme med en troværdig forklaring på, hvem de havde lånt den af.

Yderligere havde ingen af de tre kørekort og skønnedes alle påvirkede af euforiserende stoffer, så derfor måtte de trave afsted fra stedet til fods, bortset fra den 20-årige mand som kom med til udtagelse af en blodprøve.

Giv din mening til kende: