Turtle Ball Run and Meet 2019 rullede gennem Gribskov

(Tekst/Foto/Video: Allan Andersen)

TISVILDELEJE: Lørdag middag blev den friske luft traditionen tro iblandet en hørm af gummi og benzin langs den Nordsjællandske kyst, på strækningen fra Tisvildeleje og herfra til København.

De mange klassiske amerikanerbiler trak igen tusindvis af mennesker til langs gader og stræder langs hele kysten i Nordsjælland, ligesom en stor folkemængde var mødt op langs Tisvildevej i Vejby, strækningen mellem Sankt Helene Skole og op til Circle K.

Denne gang var den klassiske ‘Turtle Ball Run & Meet’ kortege kommet ud af Tisvilde til tiden og nåede omkring kl. 12.15 frem til Vejby hvor de første store sorte lakridser blev trukket henover asfalten.

Publikum nød atter i år den timelange kortege af såvel de klassiske, nyere og custom-byggede amerikaner biler som med dagens køretur blev luftet officielt for første gang i 2019.

På ruten gennem Gribskov havde friske beboere mange steder taget opstilling med store amerikanske flag, og det klassiske ‘Rebel Flag’ fra den amerikanske borgerkrig var også kommet op at hænge flere steder på turen, som for mange nu er en regulær tradition.

Skriv din kommentar her: