TV Nordsjælland: Ildsjæle får kommunal opbakning til lokal BMX klub

Flemming Carlslund Larsen (tv), kommuens sport- og fritidskonsulent bakker om op Henrik Lykke Pedersens (th) ambition om at starte en BMX klub for friske unge drenge og piger. Tekst: David Abildgaard. Foto: Screenshot, TVN.

Flemming Carlslund Larsen, Henrik Lykke Pedersen.

GRÆSTED: Det skrider støt frem med planerne om at starte en klub for BMX-ryttere i Græsted. Tovholder og BMX-entusiast Henrik Lykke Pedersen havde inviteret kommunens fritidskoordinator til et besøg til den lokale bmx-bane for at tale med lokale tv-station TV Nordsjælland om fordelene ved sådan en klub. Se indslaget her.

Henrik Lykke Pedersen valgte efter en årrække i udlandet at finde tilbage til Danmark og efter at have fundet familielykken i Græsted, har han genfundet sin gamle passion for BMX-ræs. Det har inspireret ham til, sammen med en gruppe friske unge knægte, til at forsøge at starte en klub for ryttere, der kan lide fart og spænding.

Og selv om det kan være en sport, der afføder knubs og skræmmer, så er der mange fordele ved den udendørs aktivitet, lyder det i indslaget herunder, der er optaget og redigeret af TV Nordsjælland og tilrettelagt i samarbejde med Netavisen Gribskov.