Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

TV Nordsjælland sætter fokus på Rostgårdsvej

 TV Nordsjælland er klar med ugens tilbageblik på begivenheder i Nordsjælland. I Gribskov er der fokus på blandt andet skolen på Rostgårdsvej, hvor elever har kæmpet for at få opmærksomhed. Vi kommer også bag kulisserne med Ramløse Scenen. Se udsendelsen her.

TV Nordsjælland er klar med ugens nyt fra de fire kommuner Frederikssund, Halsnæs, Gribskov og Hillerød.

Denne gang ser programmet sådan ud:

  1. En helt ny måde at gribe børn og bøger an på har givet sproglig pote i en daginstitution i Halsnæs Kommune.
  2. Som nystartet selvstændig gælder det om at få kvalificeret sparring, og det har guldsmed Christina Bendix fået fra et mentorforløb for iværksættere i Halsnæs.
  3. Før byrådsmødet i mandags stod udskolingselever fra Gilbjergskolen i Gilleleje klar til at overrække politikerne 700 underskrifter.
  4. En nysgerrig og sliksulten ulveunge samt et rødhættekostume spiller hovedrollerne i en ny børnebog, der meget passende udkom lige før halloween.
  5. Ramløse Scenens børn- og ungegruppe har forberedt sig siden april, og nu er det endelig tid til at træde op på de skrå brædder i årets familiemusical.
  6. Og så slutter vi i Lynæs, hvor vi forsøger at komme ind bag de politiske paroler hos SF’s borgmesterkandidat i Halsnæs, Anja Rosengreen.

Se udsendelsen herunder. Du kan også springe til forskellige tidspunkter ved at trykke på de grønne punkter i tidslinjen, når videoen spiller.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!