Udstilling med fernisering: En fabulerende billedverden i ‘Art by Holmberg’

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto/maleri: Jette Reinert.
GILLELEJE: Fra d. 23. og til og med 25. juli udstiller Jette Reinert en fabulerende billedverden hos ‘Art by Holmberg’ i Østergade, Gilleleje. Alle velkomne.

Jette Reinert, f. 1960, har fra Barnsben tegnet og malet, inspireret af hendes mor, der også var kunstner. Som ung fik hun undervisning af kunstneren Lasse Windsløw, Viborg.

Jette Reinert har efterfølgende arbejdet i 25 år som grafisk designer og illustrator, og i 2014 begyndte hun at studere på Århus Kunstakademi, og i dag arbejder hun med billedkunsten på fuld tid.

Ifølge en udsendt pressemeddelelse er Jette Reinert kunstnerisk inspireret af Gusta Klimt i blandt andet sin farveholdning og brugen af bladguld.

Hun har tidligere udstillet i blandt andet Tyskland, England og ikke mindst USA, hvor et af hendes værker blev fremvist på det største billboard på det berømte Times Square.

Tag til fernisering
Den første udstillingsdag indledes ikke overraskende af en fernisering. Her vil Jette Reinert være tilstede. Det sker fredag den 23. juli 2021, kl. 13-19, hvor alle er meget velkommen.

STED: Galleri Art by Holmberg, Østergade 1, 3250 Gilleleje.

Leave a Reply