Ugens film i Gilleleje Bio: Se trailerne her

GILLELEJE: Biografen i Kulturhavn Gilleleje byder på tre nye film. De har alle premiere på torsdag d. 10. juni. Blandt dem er den dobbelte Oscar-vinder ‘The Father’

‘The Father’ modtog for nylig 2 Oscars. Den ene gik til Anthony Hopkins for bedste mandlige hovedrolle. Han spiller en kultiveret mand, der lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men han har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne.

Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Faderen skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far.

Anthony Hopkins og Olivia Colman leverer skuespil i verdensklasse i denne gribende og stærke fortælling om den ubetingede kærlighed til dem, man elsker allerhøjest. Halv pris for Biografklub Danmark medlemmer.

Billetter til alle tre film kan bestilles her: https://www.gillelejebio.dk/.

Centervagter på afveje
”Centervagt” er en ny dansk komedie instrueret af Anders Heide (Blå Mænd). Filmen foregår i et skrantende shopping center, hvor der er planer om at skære ned på vagtpersonalet. De to sikkerhedsvagter Glen og MC må derfor ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs.

Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende. Glen og MC har aldrig haft det sjovere, for det er let at være heltemodig vagt, når tyven er din kollega i forklædning. Men da en ny vagt bliver ansat, går der grus i maskineriet, og Glen må bruge alle kneb. På rollelisten findes bl.a. Rune Klan og Martin Brygmann.

Film for hele familien
Familiefilmen ”Peter Kanin hopper hjemmefra” – med dansk tale – er en efterfølger til Peter Kanin, og er baseret på Beatrix Potters elskede børnebøger.

I den nye film er Bea brudt igennem som børnebogsforfatter med fortællingerne om Peter og de andre kaniner. Men gnaveren er stadig ikke helt på bølgelængde med Beas nye ægtemand Thomas, så da parret tager på ferie, hopper Peter ind til storbyen for at finde sig selv – men det nye eventyr gemmer også på store farer.

 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com