Uheld: Større olieforurening ved Ramløse Forsamlingshus

RAMLØSE: Søndag ved middagstid rykkede Gribskov beredskab ud til Ramløse Forsamlingshus, hvor der var opdaget et muligt olieudslip fra en tank med fyringsolie.

Ifølge de foreløbige oplysninger havde man opdaget at der ikke var varme på i forsamlingshuset, og her viste det sig at oliefyret var gået i stå. Det var der så en god forklaring på idet tanken til fyret var tom for olie – men en duft af olie skal have afsløret at olien ikke var stjålet.

Beredskabet blev derfor tilkaldt for at undersøge sagen nærmere, og ikke mindst til at finde ud af hvor de flere tusinde liter fyringsolie var blevet af – håbet var at det var muligt at suge olien op et sted.

Det viste sig dog ikke at være muligt, af ukendte årsager var olien kommet ud af olietanken og tilsyneladende ud under p-pladsen og herfra ind i skovstykket bagved. Gribskov Beredskab kunne derfor ikke gøre noget for at inddæmme forureningen på stedet, men der vil med stor sikkerhed blive tale om at der skal graves en del jord væk på stedet for på den måde at fjerne olieforureningen, der vil først på ugen skulle undersøges nærmere hvad der præcist er sket og hvad der kan gøres ved det.

En ram lugt af fyringsolie fra skovstykket bag forsamlingshuset tydede ikke godt. (Foto: Andre Klein)

 

Leave a Reply