Uligevægtig mand udløste politiaktion i Gilleleje

GILLELEJE: Fredag ved 16-tiden vakte en større politistyrke opmærksomhed og uro, da betjentene var bevæbnet med bla. maskinpistoler og automatrifler – der var dog en god grund til politiets tilstedeværelse.

Tidligere på dagen havde en mandlig beboer i området ved Ahornvænget optrådt uligevægtigt i Gilleleje by, og på baggrund af hans udtaleser tog politiet en række forholdsregler, både for at sikre betjentene og for at sikre den uligevægtige mand.

Indsatsen varede nogle timer, hvoraf en hel del bestod af planlægningen og herefter skulle en række betjente i såvel uniform som i civil placere sig strategisk omkring mandens bopæl, inden der blev taget kontakt til ham.

Ved 18-tiden havde betjentene fået kontakt til den mandlige beboer, som er i 50’erne, og fået ham sikret i håndjern så han ikke – som han bla. havde truet med – kunne gøre skade på sig selv eller politibetjentene som var på stedet.

Efter aktionen blev manden kørt til Hillerød til den fornødne omsorg og den hjælp som han havde brug for, hverken den mandlige beboer eller nogen andre led nogen overlast under politiaktionen.

På baggrund af mandens trusler, blev der ikke taget nogen chancer ved anholdelsen af manden. (Foto: Allan Andersen)
De mange biler og politibetjente vakte stor opsigt, fredag eftermiddag på Parkvej. (Foto: Allan Andersen)
Her har betjentene fået fat i manden, uden nogen kom noget til. (Foto: Allan Andersen)
Som det første blev manden visiteret, og der blev ikke fundet noget farligt på hans person. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply