Unge mennesker ræsede på ATV i Græsted og Gilleleje

GRIBSKOV: Søndag eftermiddag måtte Nordsjællands Politi rykke ud til anmeldelser om kørsel med ATV’ere til gene for andre i det offentlige rum, og natten til mandag blev en ATV eftersat på Sandlodsvej i Gilleleje.

Ifølge en anmeldelse, som indløb søndag eftermiddag klokken 15.20, kørte to drenge i alderen 10-14 år rundt på en lille grøn ATV nær Centervejen og Folkeparken i Græsted. En patrulje kørte til området for at lede efter de to drenge, men det var ikke muligt at udfinde dem i området.

ATV eftersat af politipatrulje
Natten til mandag, kl. 02.02 observerede en patrulje tilfældigt en mørklagt ikke indregistreret ATV med tre personer på på Sandlodsvej i Gilleleje. Patruljen signalerede, at føreren af ATV’en skulle standse, men dette efterkom vedkommende ikke, og patruljen eftersatte derfor køretøjet.

To mindreårige noteret i sagen
Efter en kort eftersættelse, som endte på Østre Alle, løb de tre personer fra køretøjet. To af dem, en 14-årig dreng fra Gilleleje og en 13-årig pige fra Gilleleje, kom dog kort efter tilbage. Det var dog ikke muligt at fastslå, hvem føreren af køretøjet havde været, og da de to personer var under den kriminelle, blev de ikke sigtet for forholdet. Drengens og pigens værger blev efterfølgende informeret om hændelsen.

Det kan ikke afvises, at der er relation mellem de to hændelser, oplyser Nordsjællands Politi

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com