Væltet træ spærrede Udsholt Strandvej

(Foto: Allan Andersen)

UDSHOLT: Tirsdag eftermiddag ved 16-tiden måtte et stort træ langs Udsholt Strandvej give op og vælte omkuld på jorden. Uheldigvis landede træet på tværs af vejbanen og det gav knas i trafikken.

 

Heldigvis var der ingen personer som kom noget til, og der er ingen oplysninger om at nogen ramte træet da det gav op og væltede omkuld. Det havde ellers klaret sig gennem de seneste dages blæsevejr, og derfor var det da også lidt spøjst at det lige væltede om hvor det ellers ikke blæste specielt.

Indsatslederen blev som den første sendt til stedet, men træet var mere end han alene kunne håndtere og derfor blev såvel sprøjte som tankvogn tilkaldt til stedet med bla. kædesave til opskæring af træet.

En af brandfolkene arbejder til daglig med netop træfældning, og det tog derfor ikke mange minutter at få den faldne kæmpe forvandlet til småstykker som nemt kunne fjernes. Hele seancen med opskæringen varede under 10 minutter, som det kan ses i videoen, og hele afspærringen under opskæringen varede højst 15 minutter i alt.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply