Forside Kultur-kalender Har du et arrangement uden entre du gerne vil promovere: Kom i vores kultur-kalender ganske gratis

Har du et arrangement uden entre du gerne vil promovere: Kom i vores kultur-kalender ganske gratis

0,00 DKK ekskl. moms

1 stk. optagelse i Netavisen Gribskovs kulturkalender. Optagelse inkluderer en beskrivelse af arrangementet samt mulighed for læserne at tilføre eventet automatisk til GPS og kalender. Vi deler også arrangementet til vores mange læsere på Facebook.

Beskrivelse

Har du en koncert, en udstilling eller måske noget helt tredje uden entre, som du gerne vil promovere ud i hele Gribskov Kommune? Netavisen Gribskov er kommunens mest aktive netavis, og vi promoverer dit arrangement, både i vores overskuelige og populære kultur-kalender og ved en redaktionel foromtale, som også deles med vores mere end 4000 følgere på Facebook.

Vi kontakter dig kort efter, at du bestiller varen for flere oplysninger.

Du er også velkommen til at skrive til os med oplysninger såsom tid, sted, entre-pris, lidt om hvad der skal ske samt gerne et foto, som vi kan bruge. Kontakt Netavisen Gribskov.

OBS: Såfremt dit arrangement har entre koster det 195 kroner at komme i kalenderen og at blive delt på Facebook og i avisen med en redaktionel foromtale.

Klik her for at bestille: Bestil opslag i Kultur-kalenderen.

Du kunne også være interesseret i...