TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Venstre: Vi er glade og ydmyge over det nye flertal

KV21: Venstre er glad og ydmyg over, at et markant flertal i det nye byråd bestående af Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkepari, Nyt Gribskov og Enhedslisten har peget på Bent Hansen (V) som Gribskovs kommende borgmester, det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Venstre ønsker et bredt samarbejde for at skabe stabilitet og ro om udviklingen af Gribskov Kommune.

Der er nu indgået en bred konstitueringsafale mellem et markant flertal. Venstre håber, at flere partier i de kommende dage vil tilslutte sig aftalen, skriver Christina Lund, Formand for Venstre i Gribskov.

Se i videoen herunder Trine Egetveds reaktion på Venstres brud på det indgåede valgforbund.

5 Comments

20. november 2021 at 17:10

Åh ja, der er vist udvalgsposter på spil !!

Nicolaj Nielsen
17. november 2021 at 18:58

Troede at jeg stemte borgerligt da jeg stemte på Venstre som jeg har gjort i mange år, der blev jeg godt nok snydt, vidste ikke at Venstre var blevet så RØDE. Venstre har fået en sidste stemme fra mig.
Bent Hansen det klær dig ikke du / i snyder borgerne i Gribskov det er bare ikke i orden.
Føj – politik stinker.

Karsten Andersen
17. november 2021 at 11:30

Godt nok en kedelig nyhed.
Venstre kunne sagtens have fået borgmesterposten med et ordentlig afsæt i den aftale de havde med konservative som de inden valget havde aftalt. Nu er det igen en rodebutik med et parti som borgerne havde vist de fravalgte. Desuden viser Venstre igen at de i virkeligheden er et socialistisk forankret parti. Synes godt nok der burde nyforhandles igen i dag.

Jørgen Flyr
17. november 2021 at 10:17

Trine Egetved er skuffet, men det er vel også lige frisk nok at have krænket en venstrekvinde og blottet hendes bryster, og så forventet at blive støttet af venstre til at opnå borgmesterposten. Så er man godt nok selvoptaget. Havde en mand gjort samme sexkrænkelse som Trine har begået, havde vedkommende været en politisk død mand.

    Karina Mai Dideriksen
    17. november 2021 at 13:33

    Hvor er du langt ude. Var du der?
    Hvad mener du om at der skulle være taget billeder fra et medlem af NG og oveni købet dele dem? Dem ønsker V nu at samarbejde med. Hvis man kan nå at fange det på kamera, så har det godt nok tager lang tid at få tøjet på plads.
    Har du også styr på alle der har fortalt usandheder, været utro osv og hvad mener du om det?

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links