Venstrefløjen til Konservative: I fejlede i valg-forhandlingerne

GRIBSKOV: Det er ikke muligt at få fat i vores kommende Venstre-borgmester, og mens vi venter, så har de andre partier i konstitueringen udsendt en fælles pressemeddelelse, hvor de roser Venstre for deres beslutning om at indgå i en konstituering med dem.

 

Venstre valgte på valgnatten af konstituere sig med partierne Socialdemokratiet, SF, Nytgribskov, Enhedslisten og Radikale Venstre. Det har vakt en del kritik blandt både borgere og bestyrelsesmedlemmer i Venstre. Ifølge en udsendt pressemeddelelse fra de konstituerede partier, dog ikke Venstre, udviste Konservative ikke den rette “samarbejdsvilje” om at lave en bred konstituering:

“De konservatives spidskandidat har ikke formået at vise samme samarbejdsvilje og har heller ikke formået på valgnatten at overbevise os andre om, at de reelt ville det brede samarbejde til gavn for hele kommunen”, lyder det i pressemeddelelsen, som er udsendt af Socialdemokratiet, SF, Nytgribskov, Enhedslisten og Radikale Venstre i fællesskab.

Partierne hæfter sig ved, at der nu er skabt et solidt flertal i den nye konstituering:

“Faktum er, at Bent Hansen fra Venstre har formået at samle 15 byrådsmedlemmer fra 6 forskellige partier. 15 ud af 23 byrådsmedlemmer. Seks partier med forskellige synspunker, men enige om behovet for et bredt samarbejde i den kommunale hverdag”.

Partierne har tilsyneladende stor tillid til, at det brede samarbejde vil være til gavn for borgerne.

“Undertegnede partier støtter på grundlag af aftalen fra valgnatten Bent Hansen som borgmester. Han har gennem de senestefire år – sammen med Venstre – vist, at han kan samarbejde bredt, hvad også konstitueringsaftalen dokumenterer. Vi ser frem til de kommende 4 års samarbejde på basis af konstitueringsaftalens punkter og ser gerne, at alle, der i det daglige vil være med til at skabe et endnu bredere samarbejde og dermed en bedre kommune, kan være med”.

1 Comment

Susse Willeberg
22. november 2021 at 11:27

Ja-ja, det lyder smukt, men ikke det vælgerne var lovet og gik til valg på. Vores stemmer er rent til grin i en gang rævekage af kommunalt magtbegær.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com