Verdenspremiere – VW T-Roc R Concept

I slutningen af 2017 udvidede Volkswagen modelprogrammet med den nyudviklede T-Roc crossover.

Bidt Af Biler

BIL-NYT Dette koncept banede vejen for T-Roc, der siden introduktionen i november 2017 er solgt i over 200.000 eksemplarer på verdensplan.

Den nye T-Roc R udvider konceptet for den kompakte crossover ved at tilbyde en ekstrem sportsligt version, der appellerer til kunder, hvor design vægtes lige så højt som køredynamik og sportslige præstationer.

Den nye T-Roc R er udviklet af Volkswagen R GmbH, der har testet modellen  bl.a. på den legendariske Nürburgring racerbane.

WRX rallycross verdensmester Petter Solberg og Volkswagens fabrikskører i TCR-serien, Benjamin Leuchter, har begge bidraget med deres ekspertise i udviklingen af T-Roc R.

Volkswagen R er et 100 % ejet uafhængigt selskab under Volkswagen AG. Bogstavet R står for Racing og udtrykker forbindelsen til Volkswagens motorsportsaktiviteter og er siden introduktionen af Golf R32 i 2002 blevet brugt til de sportslige topmodeller fra Volkswagen.

Følg med i det seneste på det danske bilmarked. Netavisen Gribskov har i et forsøg på at kunne favne bredere uden at tære på vores redaktionelle ressourcer, indledt et samarbejde med bilportalen Bidt af Biler, der med base i Nordsjælland har en mission om at levere læseværdige bilnyheder, tilpas nørdede brugeranmeldelser og indsigtsfulde reportager om nye og kommende biler til det danske – og nordsjællandske marked.

Giv din mening til kende: