Veterantræfforening ‘tyvstarter’ fastelavn med lørdagssjov

Tekst: David Abildgaard. Genrefoto: Pixabay.

GRÆSTED: Er du til udklædning og tøndeslagning, så kan du allerede dagen før Fastelavn kigge forbi Græsted Eventplads. Her holder FredbogårdFonden i samarbejde med Græsted Veterantræfforening stor tøndeslagning for alle.

Et nyt tiltag ser dagslys lørdag den 22. februar på Fredbogård i Græsted.

– Vi ønsker som noget nyt at afholde fastelavn for børn og deres familier. Vi ”tyvstarter” og holder det allerede lørdag i stedet for søndag. Grunden til, at vi nu ønsker at holde fastelavn, handler om at vi prøver at skabe et sted, som danner grobund for nye tiltag, lyder det fra tovholderne i en udsendt pressemeddelelse.

Tovholderne er en gruppe frivillige fra Fredbogårdfonden, som blandt andet varetager eventpladsen, og som sammen med Græsted Veterantræfforening har besluttet at tilbyde ekstra hygge om lørdagen – Og det bliver forhåbentlig i et nyopført lokale i den ene længe af Fredbogård. Her vil de ekstra kvadratmetre give mulighed for at rumme flere mennesker begivenheder, noget som bliver afprøvet for første gang d. 22. februar fra kl. 14. 

På selve dagen bydes der på kaffe/kakao så længe lager haves til en lille kostpris.

Der vil selvfølgelig også være tønder til både børn og voksne med præmier til de heldige kattekonger og dronninger.

Kom med gode ideer
I forbindelse med det nye lokale er Fredbogård og Græsted Eventplads ude at opfordre alle at komme med gode ideer til hvorledes man kan bruge stedet.

– Måske har man brug for hjælp til at komme i gang, måske har man brug for hjælp til, hvordan man gør det. Alt sammen noget vi måske kan være behjælpelige med, siger Fondsformand Karsten Grubert.

TID: 22. februar kl 14-16.30. (kom gerne lidt før)
STED: Græsted Eventplads Holtvej 40, Græsted.
ENTRE: Gratis, alle velkomne. Kom gerne udklædt.

 

Leave a Reply