Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Viceborgmester: Jeg er blevet hængt ud i Ekstra Bladet

GRIBSKOV: Byrådsmedlem og 2. viceborgmester Jonna Præst (DF) føler sig hængt ud på Ekstra Bladet, der har bragt en artikel, hvor hendes valgplakater anklages for at være ulovlige. Det passe bare ikke, lyder det fra Jonna Præst.

Jonna Præst gjorde store øjne, da hun i går kunne slå op på Ekstrabladets læserdrevne portal Nationen og læse en artikel om ulovlige valgplakater. En læser fra Gribskov havde kørt rundt og fotograferet bagsider af valgplakater, og et af eksemplerne var en plakat fra Jonna Præst, der ifølge artiklen ikke bar korrekt angivelse af adresse på bagsiden af plakaten.

Det er bare ikke sandt, for plakaterne har korrekt adresse, lyder det fra Jonna Præst, der derfor har bedt Ekstra Bladet om at få bragt et dementi, hvilket indtil videre har medført, at artiklen er blevet redigeret.

I går kunne jeg på linket på Ekstrabladet, at mine valgplakater var ulovlige. Anmeldelsen var tilsyneladende indsendt af en ”Simon”. Da dette ikke var sandt og jeg efterfølgende rettede henvendelse til den ansvarlige på Ekstrabladet med dokumentation, blev den fjernet, forklarer Jonna Præst i en indsendt mail til netavisen.

Hun oplyser, at hendes plakater har både navn, email og telefonnummer i øverste venstre hjørne.

– Vil du godt fjerne opslaget da det tilsyneladende er bragt for at skade mig eller DF, skriver hun til redaktøren på Ekstra Bladet.

– Til evt. borgere der har set opslaget på nationen vil jeg sige, ”Det er ikke alt der skrives på nettet der er sandt især ikke i en valgkampsperiode”. Målet helliger midlet siges der og anonyme indlæg på nettet har som regel et andet budskab end det der fremhæves, slutter Jonna Præst i sin mail.

 

Jonna Præst har vedlagt fotodokumentation for, at hendes valgplakater bærer korrekt kontaktoplysninger. Tvivlere kan blot gå ned og kigge bag på en af hendes plakater, lyder beskeden. Foto: Jonna Præst

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!