VIDEO: Borgmester om sine første år: Det har ikke været let

Tekst, interview og foto: David Abildgaard. Video og redigering: FGU Nordsjælland.

GRIBSKOV: Borgmester Anders Gerner Frost (G) giver her et lidt under en halv times nytårsinterview, hvor han blandt andet forholder sig til sine første to år i embedet, samt hvad der er i vente for borgerne og kommunen de kommende år.


TV Nordkysten, en nystartet forening med tilladelse til at sende lokal-tv i kommunerne Halsnæs, Gribskov og Helsingør satte sidste uge borgmesteren i stævne for at høre til hans første år som borgmester og hvordan det ser ud fremadrettet.

Han taler blandt andet om udfordringerne ved at arbejde med et samlet byråd, og hvordan det er at være borgmester for en kommune i evig pengebekneb. Der er også tid til en snak om regionernes rolle med hensyn til sygehusene, som er med til at presse kommunerne på økonomien, da liggetiden på hospitalerne bliver sat ned til blot et par dage. Borgmesteren forholder sig også til de mange borgere, som er gået på barrikaderne for at kræve en bedre service for både skoleområdet, ældreområdet og de svage borgere.

Du kan se interviewet i sin helhed herunder:

TV Nordkysten består af en redaktion drevet på frivilligt initiativ og i samarbejde med erhvervsskolen FGU Nordsjælland, som blandt andet oplærer unge i kunsten at lave TV. Interviewer er undertegnede, David Abildgaard, og jeg er til dagligt redaktør på denne avis.

Stationen modtager gerne tips til kommende historier langs nordkysten, og du kan sende en mail til stationen ved at klikke her: redaktion@tvnordkysten.dk.

Det er muligt at se TV Nordkysten på dit almindelige fjernsyn også. Dette sker hver fredag aften fra kl. 21-23 via Kanal Hovedstaden, som sender lokaltv fra hele Sjælland på fjernsynskanalen 96 (tryk 96 på fjernbetjeningen, red.). Du kan også se enkelte indslag på Youtube: TV Nordkysten.

Leave a Reply