Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Video: Politikere inviterede til dialog i Vejby

VEJBY: Torsdag aften mødte 53 Vejby-borgere op til dialog-møde med ialt syv lokalpolitikere fra Byrådet i Gribskov Kommune. Dialogen foregik ved en række opstillede borde hvor forslag til emner var lagt frem til inspiration og en lokalpolitiker sad med ved bordet.

Arrangementet løb af stablen kl. 19.30, hvor først Viceborgmester Bo Juul Nielsen bød velkommen til de fremmødte efterfulgt af Borgmester Anders Gerner Frost som forklarede mere omkring baggrunden for aftenens arrangement.

Mødet var tidsbegrænset til kl. 21.00, så der var afsat 45 minutter til intern snak omkring de enkelte borde, mens hvert bord’s ‘formand’ efterfølgende fremlagde det som snakken ved bordet havde ført frem til af forslag, hints og håb for Vejby i løbet af fem minutters efterfølgende ‘taletid’.

Det holdt dog hårdt med de fem minutter for de fleste, men blandt de generelle emner var bla. forbedring af vejnettet, flere cykelstier og ikke mindst ‘tornen i øjet’ – den gamle stationsbygning på Vejby Station.

Se videoen ovenfor som er et langt uddrag af dialogmødet som blot var det første af mange, idet politikerne skal alle kommunens 13 valgkredse igennem.

Trine Egetved kom med et trick til at holde mikrofonen så alle kunne høre hvad der blev sagt. ‘Sæt mikrofonen på hagen og lad den blive der’, lød det gode råd som viste sig effektivt. (Foto: Allan Andersen)

Bo Juul Nielsen bød velkommen sammen med Anders Gerner frost på aldeles underholdende vis, og med et glimt i øjet. (Foto: Allan Andersen)

For området ved Rågeleje kom der bla. et ønske om bedre trafikforhold i området. (Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Seneste nyheder:

Tip os!