VIDEO: Ramløse Scenen klar til at præsentere Peter Pan

Tekst/interview: David Abildgaard. Video: Allan Andersen / Pressefoto: Ramløse Scenen)

RAMLØSE: Efter måneders forberedelse er de unge fra Ramløse Scenen klar til deres store show. I år er stykket Peter Pan, og billetsalget er netop startet.

Ramløse Scenen har i mange år haft tradition for at kunne lokke en stor håndfuld af kommunens unge til at deltage i deres unge-teater. I år er ingen undtagelse, og denne gang gælder det fortællingen om en anden frisk og modig teenager: Peter Pan.

Netavisen kiggede forbi en varm sommerdag tidligere i år for at følge forberedelserne til stykket og høre lidt til, hvad der får unge væk fra sommervejret og ind i en varm teatersal.

Et godt fællesskab
En af skuespillerne er Jeppe Nyberg, der med sine 18 år er en af de ældre og mest rutinerede i truppen. Han har fået rollen som Kaptajn Klo og glæder sig igen i år til at give den gas på scenekanten.

– Det er et godt fællesskab, og så er det super sjovt at være med. Lige nu er det mest vennerne, der driver mig herud, forklarer Jeppe Nyberg, der får lov at fortælle lidt mere om sammenholdet i klippet herunder:

Nervøse debuttanter
Ikke alle de deltagende er ligeså rutinerede som Jeppe. Nanna Pedersen, 13 år, og Jasmin Lehmkuhl, 14 år, deltager begge for første gang.

Nanna har fået rollen som Peter Pans skygge, mens Jasmin skal spille Klokkeblomst. Begge er roller uden replikker, og det passer pigerne helt fint:

En del af opgaven som medvirkende i stykket skal klare er de mange populære sange. Vi fik lokket de unge til at synge en af dem:

Billetter sat til salg
Kunne du godt tænke dig at blive en del af truppen, så kan man gå ind og kigge mere på foreningens hjemmeside: Ramløse Scenen.

Kunne du tænke dig at se stykket, så kan du bestille billetter her: Billetbestilling. Du kan også ringe til billettelefon: 5363 6465 mandage og torsdage mellem kl. 17 og 19.

Datoerne for forestillingen er:

3. november – premiere
10. november
17. november
18. november

Alle forestillingerne starter kl. 15.

Den store høvding, der spilles af Kasper Juuel Nielsen, fortæller historier til Peter Pan, der spilles af Alberte Skov Møller, og alle de andre. Foto: Presse.
Peter Pan (Alberte Skov Møller) og Wendy (Nanna E. Højen Pedersen) under prøverne med de glemte drenge og Wendys brødre. Foto: Presse.

Giv din mening til kende: