VIDEO Teolog bag samtalecafeer om ensomhed og sorg giver gode råd

Jørn Henrik Olsen giver gode råd om sorg, angst og ensomhed. Tekst, tilrettelægning og interview: David Abildgaard. Video og redigering: FGU Nordsjælland.

HELSINGE: Biblioteket i Helsinge inviterer i januar og februar på tre foredragsaftener om nogle af de svære og udfordrende emner i de fleste menneskers liv: Sorg, angst og ensomhed. 


Teolog, forfatter og forsker Jørn Henrik Olsen fra Gilleleje giver i et længerevarende interview en række gode råd som optakt til tre temaaftener, hvor borgerne gratis kan tale med eller blot lytte på, når emner som sorg, angst og ensomhed kommer i fokus.

En af hjørnestenene for at komme videre er ifølge Jørn Henrik Olsen er, at man skal tale om sin sorg, angst eller ensomhed. Det nytter ikke noget at holde det for sig selv, og har du ingen at tale med, så kan du deltage i en af de tre gratis samtalecaféer.

Den første samtalecafe finder sted allerede i dag, onsdag 15. januar, på Helsinge Bibliotek fra kl. 19-21.

Næste samtalecafé finder sted onsdag d..5. februar og onsdag d 26. februar, samme tidspunkter, og alle aftener er gratis at deltage i.

Jørn Henrik Olsen er tidligere fakultetsleder ved Menighedsfakultetet i Aarhus, forskningslektor ved Det Teologiske Fakultet, Københavns Universitet og undervisningsleder i Tanzania. Han er desuden Cand.theol., ph.d. og forfatter, foredragsholder og billedkunstner.

Se hele interviewet herunder:

Læs mere her om de tre samtalecafeer her: Samtalesalon sætter fokus på sorg, angst og ensomhed.

TV Nordkysten består af en redaktion drevet på frivilligt initiativ og i samarbejde med erhvervsskolen FGU Nordsjælland, som blandt andet oplærer unge i kunsten at lave TV. Interviewer er undertegnede, David Abildgaard, og jeg er til dagligt redaktør på denne avis.

Stationen modtager gerne tips til kommende historier langs nordkysten, og du kan sende en mail til stationen ved at klikke her: redaktion@tvnordkysten.dk.

Det er muligt at se TV Nordkysten på dit almindelige fjernsyn også. Dette sker hver fredag aften fra kl. 21-23 via Kanal Hovedstaden, som sender lokaltv fra hele Sjælland på fjernsynskanalen 96 (tryk 96 på fjernbetjeningen, red.). Du kan også se enkelte indslag på Youtube: TV Nordkysten.

Leave a Reply