VIDEO: Ungdomsskolen klar med julemusicalen ‘Gavefabrikken’

GRIBSKOV: For tredje år i træk opfører Gribskov Ungdomsskole en nyskrevet musical velegnet for hele familien. I år bliver det med deltagelse af mere end 50 børn og unge, der indtræder både på scenen og bag kulisserne til stykket ‘Gavefabrikken’.

Klik for at komme til mulighed for billetbestilling.

Det er efterhånden blevet en tradition, at ungdomsskolen sætter en julemusical op fyldt med nyskrevet sange og masser af humor. I år er ikke en undtagelse. For i år opfører Gribskov Ungdomsskole egenproduktionen, ‘Gavefabrikken’, som har premiere fredag d. 7/12 klokken 19.

I alt er 50 børn og voksne tilknyttet juleforestillingen, 20 af dem som aktører på scenen.

– Der er altså tale om en masse arbejdskræfter, som siden maj måned, hvor de unge startede deres opstartsforløb, har arbejdet hårdt for at få årets forestilling til at blive en uforglemmelig oplevelse for hele familien, forklarer ungdomsskolens souschef Søren Møller i en udsendt pressemeddelelse.

Konceptet af en juleforestilling startede tilbage i 2016, hvor ungdomsskolen spillede forestillingen, ”Eline og den magiske svovlstik”. Året efter blev det til forestillingen, ”Julemandens Skat”, som endte med at spille for fulde sale! Og nu kan du komme og opleve, ”Gavefabrikken”.

Så kom i julestemning til god musik, en masse humor, jul og selvfølgelig NISSER! I Gribskov Ungdomsskole.

Billetter koster 60 kroner for børn og 90 kroner ofr voksne og kan bestilles her: Billetbestilling.

Forestillingen spiller følgende dage:

    • Fredag d. 7. december kl. 19
    • Lørdag d. 8. december kl. 12 & 15
    • Søndag d. 9. december kl. 15

Handlingen
Julienborg Nissegymnasium… Et fantastisk sted, hvor nisser lærer at blive gode nisser, men hvor man også får at vide, at man skal beherske sin nisseglæde. Øv!

For der er jo den fine gavebutik, Clausens Gavebod, hvor man slet ikke må komme. Det må man først, når man er uddannet nisse, for ellers risikerer alle menneskene at opdage, at det er rigtige nisser, som sælger julegaverne i butikken.

Og så er der nysgerrige Buller. Hun har været nede i gaveboden, og nu vil alle de andre nisse-elever også derned – også selv om de alle er blevet advaret om at holde sig langt væk!

Hvad der så sker, kan du få at se ved selvsyn en af de tre datoer.

Gavefabrikken er en julemusical om, familie, venner og kærlighed, proppet med flotte sange og en masse humor. 

 

Skriv din kommentar her: