Vidne blandede sig: Formodede brændstoftyve flygtede

GRÆSTED: Onsdag aften kl. 20.21 blev det anmeldt til Nordsjællands Politi, at der mellem klokken 18.30 og 18.45 havde været forsøg på indbrud på en ejendom på Ny Mårumvej.

Et vidne, en 42-årig mand fra lokalområdet, så to mænd, A og B, i en ældre sort Volkswagen Transporter uden nummerplade køre op til en bygning, hvori der blev opbevaret dieseltanke. Vidnet kunne se to 1000 liters-palletanke i bilen og gik derfor hen og henvendte sig til de to mænd, som i mellemtiden var gået hen til ejendommen.

De fortalte ham, at de skulle hente noget og gik derefter tilbage til bilen, hvor B lagde et koben ind, inden de satte sig ind. De bakkede derefter med slukket lys ca. 200 meter, inden de tændte lyset på bilen og kørte i retning mod Græsted.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, ca. 35 år, ca. 200 cm., almindelig af bygning og hvid i huden. Iført mørk tøj, men lysere bukser samt tophue. Talte dansk.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 175 cm., kraftig af bygning og hvid i huden. Iført mørk jakke og lysere bukser. Talte dansk med accent.

Giv din mening til kende: