Vidner søges: 10-årig pige påkørt ved Helsinge Station

Bussen på billedet har intet med den aktuelle sag at gøre, idet den 10-årige pige blev ramt af en personbil af mærket Folkevogn VW. (Tekst: Allan Andersen / Arkivfoto: David Abildgaard)

HELSINGE: En 10-årig pige blev søndag morgen påkørt af en bil i et fodgængerfelt ved Helsinge Station. Nu efterlyser man bilisten som efterfølgende skal være kørt fra stedet.

En bilist påkørte søndag morgen en 10-årig pige i helsinge, påkørslen skete i et af fodgængerfelterne på stationspladsen, og bilisten stoppede da også op i første omgang.

Ifølge pigens mor var der en anden bilist som straks stoppede op, og hjalp den påkørte pige samtidig med at man havde kontakt med uheldsbilisten. Vidnet skældte bilisten ud, og der opstod lidt korporligheder mellem de to mænd hvorefter bilisten, der havde ramt pigen, kørte fra stedet uden at give sig til kende, og derfor efterlyser pigens mor nu flere vidner samt uheldsbilisten.

Ligeledes ønsker moderen også kontakt til den bilist som hjalp hendes datter på uheldsstedet efter påkørslen.

Pigens mor forklarer til Netavisen Gribskov at der er sket skader på den 10-årige piges cykel, hendes mobiltelefon og fysiske skader på pigen selv. Nordsjællands Politi har bekræftet at ulykken er sket som beskrevet søndag morgen.

Hvis man har været vidne til ulykken søndag morgen omkring kl. 08.30, så kontakt Nordsjællands Politi på 1-1-4, eller den påkørte piges mor direkte på tlf. 23 91 99 77

Ifølge moderen til den påkørte pige kan den implicerede bilist beskrives således:
A; Ung mand, halv langt hår og skæg , tatoveringer over det hele, iført sort lædertøj og kørende i en sort VW Stationcar.

Giv din mening til kende: