Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Vinder fundet til tre billetter til weekendens boksestævne i Gilleleje !

SPORT: Kom afsted til DM i boksning i denne weekend, fredag – lørdag og søndag i Gilleleje Hallen. Alt DU skal gøre, er at tagge to af dine venner som du vil have med på Netavisen Gribskov’s konkurrenceopslag på Facebook.

 

Opdatering: Marianne Buller Rasmussen blev den lykkelige vinder af tre billetter til weekendens boksebrag i Gilleleje Hallen !

 

Hvis du vinder de tre billetter, så kan du tage plads i Gilleleje Hallen og nyde tre dage med masser af boksetalenter i ringen, DM i boksning løber af stablen allerede fra fredag aften kl. 19.00, hvor de indledende kampe starter boksefesten i Gilleleje Hallen.

Semifinaler & “Galla Fight Night”
Lørdag skydes der intet mindre end to omgange boksning af, først DM’s semifinalekampe som starter kl. 10.00, og skarpt efterfulgt af “Galla Fight Night” fra kl. 18.30 som fortsat byder på topboksning, men desværre uden Oliver Møllenberg som efter trafikulykken tirsdag aften har måttet melde afbud.

Gilleleje Bokseklub stiller til lørdagens arrangement med en række talenter,  bl.a. EM Bronzevinder Sofie Rosshaug, Magnus Tolsgaard, Nicolai Wie & Rasmus Clemmensen er klar til kamp lørdag aften, hvor der også bliver bokset 5 topkampe om DM, hvor også Gillelejes Silas Gryholt kommer i ringen.

Silas er et kæmpe talent med erfaring fra EM, og i sidste weekend deltog Silas i en stor international bokseturnering i Schwerin, Tyskland. Udover at hente en flot guldmedalje til Gilleleje blev han også kåret som turneringens bedste tekniker.

– Gilleleje Bokseklub og Danmarks Bokse-Union håber at Gilleleje hallen bliver fyldt til bristepunktet. Vi er glade for støtten fra Gribskov Kommune, alle sponsorerne og selvfølgelig fra det, altid medlevende og entusiastiske publikum. Vi håber at alle, på trods af afbud fra Oliver, vil bakke op om arrangementet og komme forbi og heppe på Gillelejes dygtigste boksere, skriver Gilleleje Bokseklub og DABU i en fælles meddelelse på Facebook.

Søndag – Finalen i DM
Søndag fortsætter kampene om titlerne i DM, her går de første i ringen kl. 10.00 i hård kamp om titlerne.

 

 

Seneste nyheder:

Tip os!