Voldsom brand i skur: Børnefamilie flygtede fra flyvende gnister

UDSHOLT: En lille børnefamilie tog hurtigt benene på nakken, da en voldsom brand brød ud i naboens store skur. En regn af gnister faldt ned over familiens sommerhus, og derfor kørte familien et stykke væk i deres bil.

Branden blev opdaget omkring kl. 21.35, og et øjeblik efter regnede det ned med store gnister mens der blev slået alarm til 1-1-2. Familien, far, mor og to små børn, hoppede ind i familiens bil og kørte lidt væk fra brandstedet hvor de var i sikkerhed for de flyvende gnister.

Kort efter alarmopkaldet ankom Gribskov Beredskab med køretøjerne fra brandstationen i Gilleleje, to røgdykkerhold blev sat ind mod ilden som blev nedkæmpet med to højtryksslanger. Efter ilden var slukket blev brandstedet grundigt undersøgt med et termisk kamera for at sikre at der ikke lå nogen gløder tilbage.

Ligeledes blev familiens sommerhus også hurtigt checket med det termiske kamera, så der var sikkerhed for at ingen gnister havde fået fat i familiens hus, og at de kunne sove trygt i huset.

Kort efter kl. 22.40 var slukningsarbejdet overstået, og brandfolkene havde pakket sammen, formentlig skal der nu en teknisk undersøgelse til for at fastslå brandårsagen.

Ingen personer kom noget til ved branden.

Leave a Reply