Voldsom glatføreulykke ved Annisse Nord

ANNISSE NORD: Det velkendte sving ved Pøle Å var mandag formiddag ved 11-tiden rammen for et voldsomt sammenstød mellem to biler, ulykken blev udløst af det meget glatte føre som tydeligvis kom bag på mange bilister rundt om i kommunen. 

Mindst en person blev kvæstet ved en voldsom ulykke på Helsingevej, mandag formiddag kl. 11.09, og brandkøretøjerne fra Helsinge rykkede straks ud til uheldsstedet, hvor en kvinde sad fastklemt i sin bil.

Kvinden var fører af en lille personbil som sad klemt mellem autoværnet og den modkørende bil, begge biler havde omfattende skader og kvinden sad teknisk fastklemt i sin bil.

Den ligeledes kvindelige fører af den grå bil slap angiveligt med skrammer fra ulykken, hendes bil blev hurtigt trukket væk fra kørebanen og ud på marken, så redningsfolkene kunne komme til den fastklemte kvinde. Det blev dog ikke nødvendigt at klippe hendes bil fra hinanden, idet hun med stor forsigtighed kunne udtages via et spineboard og herefter placeres i ambulancen.

På uheldsstedet var en akutlæge indsat, og da ambulancen kørte fra uheldsstedet fulgte lægen med i ambulancen – det er dog ikke kendt hvor alvorligt kvinden var kommet til skade, men der er ikke tale om nogen livstruende skader idet der ikke har været bilinspektør på stedet eller foretaget teknisk undersøgelser af uheldet.

Omkring kl. 12.15 havde brandvæsnet fået ryddet så meget op på uheldsstedet, at der kunne åbnes for trafikken igen på stedet.

Nordsjællands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at den kvindelige fører i den grå bil mistede herredømmet over sin bil, og påkørte herved den lille røde bil – ansvaret for ulykken ligger ifølge politiet altså hos føreren af den grå personbil.

Den grå bil til højre blev hurtigt trukket ud på marken, så mandskabet kunne komme til den kvæstede kvinde. (Foto: Allan Andersen)

Det glatte fører overraskede mange mandag formiddag, og både Nordsjællands Politi og Falck måtte melde om ekstremt travlt grundet et væld af trafikuheld rundt om i Nordsjælland. (Foto: Allan Andersen)

Den lille Ford kommer aldrig ud at køre igen efter mandagens voldsomme ulykke, men kvinden bag rattet slap med livet i behold. (Foto: Allan Andersen)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com