Voldsomt uheld: Varevogn kastet om på siden ved sammenstød

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: En varevogn endte liggende på siden, efter at være kørt ud foran en mindre personbil i krydset Møllevej – Hillerødvej – Søgårdsvej. Ulykken skete kl. 08.19, og to personer blev kvæstet ved uheldet.

Den hvide varevogn kom kørende ad Søgårdsvej og skulle lige over krydset, ind på Møllevej. Føreren af varevognen så angiveligt godt sin modpart komme ad Hillerødvej, men valgte af ukendte årsager alligevel at køre ud i krydset.

Føreren af personbilen havde ikke en chance for at undgå kollisionen, men ramte direkte ind i siden på varebilen som røg henover helleanlægget, og væltede om på siden 10 – 15 meter oppe ad Møllevej. Personbilen fortsatte ligeledes henover helleanlægget, og endte på tværs af udkørslen fra Møllevej.

Der var ifølge de foreløbige oplysninger tale om en person i hver bil, og begge er blevet lettere kvæstet ved ulykken – der er dog ingen som er kommet noget livstruende til selvom ulykken så voldsom ud.

Ingen af bilerne kommer ud at køre igen efter den voldsomme kollision. (Foto: Allan Andersen)

De to bilister blev begge kørt fra uheldsstedet i ambulance, en af dem kørte afsted med udrykning mod Hillerød Traumecenter, og Nordsjællands Politi havde kl. 11.30 endnu ikke fuldt overblik over uheldet idet patruljen som havde arbejdet på stedet fortsat var ude på opgaver.

Brandvæsnet fik fejet og renset vejbanen, mens et fejeblad fra Falck fik trukket den smadrede personbil ind i vejsiden og bagefter trukket den deformerede varevogn op på ladet.

Redningsfolkene og politiet var færdige på uheldsstedet omkring kl. 09.20

Utroligt nok skal føreren af denne varevogn være sluppet heldigt fra ulykken – bilen har dog kørt sin sidste tur. (Foto: Allan Andersen)
Uheldet spærrede Møllevej fuldstændig indtil der var ryddet helt op. (Foto: Allan Andersen)
Giv din mening til kende: