VTF hentede point på hjemmebane

Mark Holm Jensen sikrede med målet til 1-1 uafgjort for VTF i hjemmekampen mod Ganløse Referat: VTF. Foto: Per Kjærbye/VTF
FODBOLD: For tredje gang i sæsonen blev det pointdeling for Vejby-Tisvilde Fodbolds førstehold i herrernes Serie 2. Lørdagens hjemmekamp i Vejby mod Slagslunde-Ganløse endte uafgjort 1-1 efter 0-0 ved pausen.


Selv om VTF-mandskabet havde sat næsen op efter tre point, var det ene passende i en kamp, hvor man ikke leverede det bedste spil. Således var gæsterne fra Ganløse dominerende i 1. halvleg, hvor VTF let kunne være kommet bagud, selv om det ikke lykkedes dem at skabe de helt store chancer.

Kort ind i 2. halvleg så det skidt ud for VTF, da et dårligt sparket frispark førte til et kontraangreb og 1-0 til Ganløse. 10 minutter senere faldt udligningen imidlertid. Indskiftede mark Holm Jensen forfulgte energisk en bold, som Ganløses målmand kom først på, men han sparkede bolden på kroppen af VTF-spilleren som efterfølgende flot sendte bolden i kassen fra en halvspids vinkel.

Resten af halvlegen bød på bedr VTF-spil end i de første 45 minutter, og i slutningen havde man et par chancer, der kunne have givet sejren. Ganløse var dog også tæt på et par gange i den anden ende, så der var der ikke meget at sige til det uafgjorte resultat.

Målrig affære for 2.holdet
I lørdagens anden kamp leverede VTFs andethold årets bedste, da det blev en fortjent sejr på 5-4 i en spændende og målrig kamp mod Hundested, der er på tredjepladsen i rækken.

VTF førte 2-0, Hundested kom på 2-2, men VTF slog til igen og kunne gå til pause med 4-2. I 2. halvleg blev det 4-3, 5-3 og 5-4, hvorefter Hundested pressede for udligning, men VTF red stormen af og sikrede fortjent de tre point.

Søndag blev det nederlag til kvindesenior ude mod Lynge, mens U19-drenge 2 spillede 1-1 med Allerød.

På lørdag splller VTF igen hjemme i Serie 2, hvor modstanderen i Vejby kl.12.30 er Frem Hellebæk.

Leave a Reply