VTF måtte nøjes med uafgjort: Overvintrer på sidstepladsen

18-årige Mikkel Tarbo Mikkelsen lagde op til et mål og scorede selv, da VTF spillede uafgjort 2-2 mod Måløv. Tekst: David Abildgaard. Foto: Per Kjærbye, VTF.
FODBOLD: Vejby-Tisvilde Fodbold måtte atter nøjes med uafgjort, da holdet i weekenden spillede 2-2 i bundopgøret hjemme mod Måløv.

VTF burde ifølge træner og spillere nok have sikret sig sejren, hvilket ville have betydet, at klubben overgik Måløv i tabellen. Desværre satte holdet en god føring over styr i en kamp, hvor de lokale gutter endnu en gang manglede marginalerne på sin side.

Det startede ellers godt. Mark Holm Jensen bragte VTF foran efter kun seks minutter spil og efter et godt opspil i venstre side mellem Matias Folkmann og Mikkel Tarbo Mikkelsen.

Og det blev bedre endnu. 10 minutter inde i 2. halvleg øgede Mikkel Tarbo Mikkelsen til 2-0 på et fint oplæg fra Hjalte Nielsen.

Og så burde kampen vel betragtes som værende lukket og slukket. Det virkede i hvert fald på hjemmeholdet som om, at man tog det lidt mere afslappet. Det stoppede dog, da udeholdet satte kassen i netmaskerne efter et hjørnespark, hvor der ifølge vores referent nok forinden burde have være fløjtet for frispark til en VTF-forsvarer.

Klik for større version. Grafik: DBU Sjælland.

Midt i halvlegen slap Mikkel Tarbo Mikkelsen fra VTF igennem forsvaret og blev mødt af en fremstormende målmand. Mikkel blev fældet en halv meter udenfor straffesparksfeltet af målmanden, som prompte fik et gult kort, hvilket resulterede i en 10 minutters udvisning.

I overtal pressede VTF på for yderligere en scoring og bolden dansede et par gange på målstregen. I stedet blev det Måløv, som slap bedst for den aggressive spillestil, da de på et kontra-angreb gjorde det til 2-2.

Og det blev kampens resultat.

VTF indtager dermed sidstepladsen før vinterpausen med fem uafgjorte og seks nederlag, men med mindre Coronavirussen lukker ned for forårsturneringen, så er der rigelig tid til at vende udviklingen i de resterende 11 kampe.

2. holdet imponerede
2.holdet i VTG slår sine folder i Serie 4, og her hentede spillerne 2-2 mod topholdet Frederiksværk. Holdet var tæt ved at tage alle tre point, men Frederiksværk formåede at udligne få minutter før tid. Målscorere for VTF blev Benjamin Nielsen på straffe og Lasse Jørgensen på frispark.

Pudsigt nok endte den tredje kamp, der blev spillet lørdag i Vejby også uafgjort 2-2. Det var i U16-pigerækken mellem VTF og Helsinge.

Søndag vandt U19-drenge 2 med 5-2 ude over Bytoften, mens U15-drenge sluttede efteråret med et nederlag på 0-1 mod Bagsværd.

Leave a Reply